GroupJobs overview

Ben jij die persoon die iedereen kent op een borrel, altijd op de hoogte is van het laatste nieuws uit de markt en bekend staat altijd kansen te spotten? Dan zoeken we jou!


Jouw profiel

In deze rol is er 1 focus; het binnenhalen van nieuwe klanten!

Als New Business Developer bij Bravoure ben je verantwoordelijk voor het pro-actief werven van nieuwe accounts. Je bent de een ambitieuze en commercieel ingestelde go-getter die warm loopt voor veel bellen, nieuwe mensen ontmoeten en potentiële opdrachtgevers te overtuigen van onze toegevoegde waarde en service.

Jij weet Bravoure als geen ander te presenteren naar onze (toekomstige) opdrachtgevers. Netwerken zit in je DNA. Door je netwerk slim in te zetten kom je in contact met de juiste mensen en staat je agenda elke week vol met veelbelovende afspraken en kopjes koffies. Toekomstige opdrachtgevers voelen zich op hun gemak bij jou, waardoor jij langetermijnrelaties weet te creëren.

In de spaarzame uurtjes dat je niet aan het bellen, netwerken of op afspraak bent, houdt je jezelf op de hoogte door het lezen van vakliteratuur, de kranten en/of Linkedin channels.. Dit allemaal leidt tot een altijd goed gevulde pipeline van leads.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende, zelfstandige sales functie met veel verantwoordelijkheid
  • Open en internationale cultuur met veel autonomie en ruimte om te groeien
  • Gedreven en gepassioneerd team
  • Goed salaris
  • Apple hardware
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
  • Gezamenlijk lunchen, altijd bier koud en een mega grote tuin


Wie zijn wij?

Bravoure is een creatief digitaal bureau met een gedreven team van 30+ ervaren strategen, ontwerpers en developers, die elkaar dagelijks aanvullen en uitdagen. Samen werk je aan een mix van klanten als Paradiso, Change Inc., ITA en Amsterdam Dance Event. We bieden een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen zonder de bureaucratie van een groot bureau. We hebben een gezellige en open werksfeer waar je veel kunt leren en je krijgt veel vrijheid en zeggenschap. Verder doen we niet aan mooie maatpakken en jargon.Wat we wel doen is hard werken, veel lachen en uitgebreid lunchen. Daarnaast klinkt er vrijwel altijd goede muziek door het kantoor dat zich bevindt in hartje Amsterdam, naast ‘de Nederlandsche Bank’.Dit ben jij, of je beste vriend(in) van tijdens die vakantie in Thailand?

Stuur dan je CV en motivatie naar https://bravoure.homerun.co/ne... We horen graag van je!