GroupJobs overview

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde stagiair met een focus op digital en visual design.

Jouw profiel
Als visual design stagiair werk je mee aan de ontwikkeling van websites, merkidentiteiten en campagnes.

Je hebt een liefde voor visual design, bent nieuwsgierig en wil je verder ontwikkelen. Je ontwerpt vooral voor digitaal en bent op de hoogte van de laatste online design trends. Je hebt oog voor detail en werkt op een gestructureerde manier. Je hebt een eigen visuele stijl, maar voor elk project kun je iets unieks maken. Verder heb je een zelfstandige werkhouding en ben je inventief en zelf leerzaam.

Je zult onderdeel zijn van ons creatieve team. Dat betekent dat je samen met onze front-end developers, designers en back-end developers zal werken aan uitdagende projecten voor uiteenlopende klanten, niet met het halen van koffie. User interfaces ontwerpen, social media uitingen bedenken en videobewerking zijn jou op het lijf geschreven.

Wat verwachten wij?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Online portfolio of recente voorbeelden van je werk
  • Ervaring met Figma, Sketch en Photoshop/ Illustrator
  • Creatief en perfectionistisch
  • Ervaring met After Effects en Premiere zijn een pre

Een goede muzieksmaak plus een account op Spotify als bewijs stellen we zeer op prijs. Je ontvangt een passende stagevergoeding en de lunch is gratis.


Wat bieden wij?
Bravoure is een digital first agency, gespecialiseerd in de strategie en creatie van digitale platformen en producten. We worden enthousiast van (complexe) digitale producten, die we voor gebruikers juist simpel en gebruiksvriendelijk kunnen maken, die er ook nog eens stunning uit zien. Dit doen we met een compact team (+/-20) van gedreven en ervaren strategen, ontwerpers en developers, die elkaar dagelijks aanvullen en uitdagen. Samen werk je aan een mix van klanten als Paradiso, Internationaal Theater Amsterdam, Change Inc. en Amsterdam Dance Event. We bieden een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen zonder de bureaucratie van een groot bureau. We hebben een gezellige en open werksfeer waar je veel kunt leren en je krijgt veel vrijheid en zeggenschap. Verder doen we niet aan mooie maatpakken en jargon. Wat we wel doen is hard werken, veel lachen en uitgebreid lunchen. Daarnaast klinkt er vrijwel altijd goede muziek door het kantoor dat zich bevindt in hartje Amsterdam, naast ‘de Nederlandsche Bank’.

Herken je jezelf?
Stuur dan je CV en motivatie naar https://bravoure.homerun.co/in...
Vergeet niet een link naar je online portfolio en/of recente voorbeelden van je werk mee te sturen, zodat we je werk direct goed kunnen beoordelen. We horen graag van je!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ook niet een beetje.