GroupJobs overview

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde stagiair met een focus op digital en visual design.

Jouw profiel
Als visual design stagiair werk je mee aan de ontwikkeling van websites, merkidentiteiten en campagnes.

Je hebt een liefde voor visual design, bent nieuwsgierig en wil je verder ontwikkelen. Je hebt een goed gevoel voor vorm, kleur, typografie en trends, maar kent ook de basisprincipes van UX. Je hebt oog voor detail en werkt op een gestructureerde manier. Je hebt een zelfstandige werkhouding en bent pro-actief.


Dit verwachten we van jou

  • Je zoekt een stage van minimaal 3 maanden
  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Online portfolio of recente voorbeelden van je werk
  • Ervaring met Figma en Adobe CC
  • Bonuspunten voor ervaring met After Effects!
  • En een dikke Spotify playlist :)


Dit mag je van ons verwachten

  • Een ambitieus en internationaal team in hartje Amsterdam
  • Je zult onderdeel zijn van ons creatieve team. Dat betekent dat je samen met onze designers en developers zal werken aan uitdagende projecten voor uiteenlopende klanten. Niet met het halen van koffie.
  • Je ontvangt een passende stagevergoeding en de lunch is gratis.


Wie zijn wij?
Bravoure is een digital first agency, gespecialiseerd in de strategie en creatie van merken, digitale identiteiten en online platformen. We worden enthousiast van (complexe) digitale producten die we voor gebruikers simpel en gebruiksvriendelijk maken. Dit doen we met een compact team van zo’n 25 gedreven en ervaren strategen, ontwerpers en developers. Je gaat werken voor ambitieuze opdrachtgevers zoals Paradiso, KWF Kankerbestrijding, International Theater Amsterdam, Change Inc. en Amsterdam Dance Event. We bieden een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen zonder de bureaucratie van een groot bureau. We hebben een gezellige en open werksfeer en doen niet aan mooie maatpakken en jargon. Wat we wel doen is hard werken, veel lachen en uitgebreid lunchen. Daarnaast klinkt er altijd wel goede muziek door ons kantoor, dat zich bevindt in hartje Amsterdam.


Herken je jezelf?

Stuur dan je CV en motivatie naar https://bravoure.homerun.co/in...
Vergeet niet een link naar je online portfolio en/of recente voorbeelden van je werk mee te sturen, zodat we je werk direct goed kunnen beoordelen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ook niet een beetje.