GroupJobs overview

Het is eigenlijk vrij simpel. We zoeken een schaap met 5 poten. Digital & branding zitten in je DNA: op het gebied van digital design ben je van alle markten thuis. Je bent helemaal thuis in de wereld van User Experience Design en weet dit denkwerk ook nog eens door te vertalen naar award winning interfaces.

Jouw profiel

De afgelopen 5(+) jaar ben jij bezig geweest met het creëren en tot leven brengen van brand experiences en het ontwerpen van strakke en vernieuwende interfaces. Of het nu gaat om een platform, design systeem of andere digitale producten, jij draait er je hand niet voor om.

Je hart gaat sneller kloppen van het doorvertalen van visual identities naar online experiences waarin de gebruiker centraal staat. Je hebt een goed gevoel voor vorm, kleur, typografie en trends, maar kent ook je weg in goed doordachte UX. Binnen Figma weet je hoe je je bestanden, lagen en mappen super georganiseerd kunt houden. Je zet user flows om in UI-design dat er niet alleen waanzinnig uitziet, maar ook echt werkt. Dat moet wel, want je wordt medeverantwoordelijk voor veel van onze grote projecten. Je hebt een duidelijke visie over je werk en neemt collega’s en opdrachtgevers hierin mee.

Je rol binnen Bravoure is er eentje met veel vrijheid en zelfstandigheid. Veelal werk je in een team en soms ben je de enige sterspeler. Je kan veel zelf bepalen, maar je hebt altijd iemand om te sparren. Je drive om een merk verder te brengen inspireert het team en uiteraard onze opdrachtgevers.

Wij hebben er nu al zin in!


Dit verwachten we van jou


- Passie voor, kennis en ervaring in digital design (UI en UX)
- Sterke ervaring in user centred design, van concept tot oplevering
- Minimaal 5 jaar werkervaring aan bureauzijde als digital designer
- Figma is je go to toolset. Je bent helemaal up-to date met de laatste mogelijkheden van Figma en bekend met het opzetten van componenten en ontwerpsystemen in Figma (MUST!)
- Je laat design flawless tot leven komen op elk digitaal platform, met jouw scherpe oog voor detail, esthetiek én het grotere plaatje
- Je weet alles van platform design en hoe een platform UX werkt
- Je kan agile werken
- Sterk in het managen van je eigen tijd en van projecten
- Je kunt concepten en ideeën supersnel visualiseren en omtoveren tot een interactief prototype
- Je bent open en ambitieus. Je hebt humor en doorzettingsvermogen. En een dikke Spotify playlist :)
- Bedreven in andere tooling zoals Adobe Creative Cloud, prototyping tools
- HBO/WO werk- en denkniveau
- Vloeiend in Nederlands en Engels (lezen, spreken en schrijven)


Dit mag je van ons verwachten


- Een ambitieus en internationaal team in hartje Amsterdam
- Marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring en vaardigheden
- Aansprekende projecten voor nationale en internationale merken
- Gezamenlijke lunch, conferenties, vrijdagmiddagborrels en teamdagen
- Persoonlijk groeipad waar we vanaf dag één mee aan de slag gaan
- Een pensioenregeling van Brand New Day o.b.v. beschikbare premie met een eigen bijdrage van 50%
- Persoonlijk afgestemd opleidingsbudget
- De mogelijkheid om vanuit huis te werken (60/40 hybride);
- Extra gezelligheid tijdens beer & pizza nights, wekelijkse boulder sessies en bootcamp;
- Stimuleren van jouw persoonlijke groei en een sustainable growth mindset.


Wie zijn wij?

Bravoure is een digital first agency, gespecialiseerd in de strategie en creatie van merken, digitale identiteiten en online platformen. We worden enthousiast van (complexe) digitale producten die we voor gebruikers simpel en gebruiksvriendelijk maken.

Bij ons draait alles om groei, op elke mogelijke manier - van het digitale succes van onze klanten tot de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Want zonder onze mensen, zijn we nergens. Ons team bestaat uit 30+ gedreven en ervaren strategen, ontwerpers en developers, van verschillende disciplines en culturen. Samen ontwikkelen we baanbrekende digitale platforms en helpen we merken bij de transformatie naar een digitaal gedreven organisatie.

Je gaat werken voor ambitieuze opdrachtgevers zoals Paradiso, Moco Museum, Autotaalglas, Zehnder en ADE. Bij ons kun je groeien zonder de bureaucratie van een groot bureau. We doen niet aan maatpakken en jargon. Wel aan hard werken, lachen en uitgebreid lunchen. En natuurlijk klinkt er altijd goede muziek door in ons kantoor in hartje Amsterdam.


Herken je jezelf of je beste vriend(in)?

Deel deze vacature met hem/haar of stuur je CV, portfolio en motivatie naar https://bravoure.homerun.co/di...

Wij omarmen diversiteit op onze werkplek. We moedigen mensen van alle achtergronden en identiteiten aan om te solliciteren en deel uit te maken van ons team.

We horen graag van je!