GroupJobs overview

Ben jij iemand met visie en gevoel voor merk en digitaal die weet wat er nodig is om strategische trajecten tot een succes te brengen?

Dan zoeken wij jou!

Jouw profiel

Als Digitaal Strateeg ben je inspirator, sparringpartner en adviseur in één. Door een goede relatie op te bouwen met opdrachtgevers ben je in staat kansen en uitdagingen te signaleren en hierover te adviseren. Dit zet je om in digitale strategieën en concepten die zorgen voor succes en groei van onze opdrachtgevers. Je schetst de digitale toekomst en ambitie van onze opdrachtgevers en brengt deze, samen met het team, tot leven.

Je staat aan de start van alles wat we maken, van een design, website tot e-commerce platform. Je maakt en geeft inspirerende presentaties, faciliteert strategische sessies en bent actief betrokken bij pitches. Je stelt de vraag achter de vraag en weet daarmee alle onderliggende wensen en behoeften van de klant in kaart brengen. Dit formuleer je in een heldere briefing waarin je het idee simpel, concreet en visueel uitlegt en daarmee de verbinding tussen design en development maakt.

Je enthousiasme voor het vak, digitaal en onze opdrachtgevers werkt aanstekelijk naar zowel de klant als je collega’s. Jouw visie legt de basis voor alles wat we doen en de output die je levert is werk waar Bravoure trots op is.


Wie zijn wij?

Bravoure is creatief digitaal bureau met een compact team van gedreven en ervaren ontwerpers en developers, die elkaar dagelijks aanvullen en uitdagen. Samen werk je aan een mix van klanten als Paradiso, Saints & Stars, Iamsterdam en Amsterdam Dance Event. We bieden een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen zonder de bureaucratie van een groot bureau. We hebben een gezellige en open werksfeer waar je veel kunt leren en je krijgt veel vrijheid en zeggenschap. Verder doen we niet aan mooie maatpakken en jargon.

Wat we wel doen is hard werken, veel lachen en uitgebreid lunchen. Daarnaast klinkt er vrijwel altijd goede muziek door het kantoor dat zich bevindt in hartje Amsterdam, naast ‘de Nederlandsche Bank’.

Dit verwachten wij

het basispakket:

 • Passie, drive en een eindeloze liefde voor digitaal
 • Minimaal 5 jaar ervaring als digitaal strateeg of consultant bij een digitaal bureau
 • Brede ervaring met integrale digitale oplossingen (digital branding, websites, webshops en online applicaties)
 • Enthousiaste denker en doener
 • Goed inlevingsvermogen in de business en de vraag van de opdrachtgevers
 • Signaleert opportunities en weet deze concreet te maken
 • Neemt de leiding in creatieve en strategische sessies
 • Communicatief en sociaal, analytisch sterk, nieuwsgierig en leergierig
 • Je kunt opdrachtgevers meenemen en overtuigen van jouw aanpak en ideeën
 • Inhoudelijk aanspreekpunt voor intern en extern
 • Spreekt vloeiend Nederlands en Engels

De extra's waar we blij van worden:

 • Een leuke Spotify playlist


Dit ben jij of je beste vriend(in) van tijdens die vakantie in Thailand?
Deel deze vacature met hem/haar of stuur je CV, portfolio en motivatie. We horen graag van je!